Om oss - Hudya

Om oss

Morten Kvam

Hudyas kommunikasjon

Bosted: Oslo

Familie: Kone og tre energiske barn

Utdannelse: Har studert økonomi og markedsføring på universitet i Norge, Italia, Spania, USA og England.

Mobilnummer: 21055654

Hei,

Jeg er med i Hudya fordi jeg virkelig tror at det er behov for bedre vilkår og økt transparens innen bransjer som strøm, forsikring og telefoni. Det føles fantastisk å ha en jobb hvor jeg kan stille meg fullstendig bak de verdiene som styrer vårt arbeid.

Når jeg ikke arbeider med å effektivisere Hudya (slik at vi kan tilby enda lavere priser) går jeg mye på ski, er i operaen, reiser så mye som mulig og tilbringer tid sammen med kone og våre tre barn.

Jeg brenner for å gjøre Hudya enda bedre og vil gjerne høre hva du synes om oss og våre produkter. Hvilke nye produkter og løsninger vil du gjerne se? Hva synes du om vår kommunikasjon? Ring meg gjerne og fortell! Hvis jeg ikke svarer øyeblikkelig (sannsynligvis fordi jeg sover eller hjelper mine barn med deres lekser) må du gjerne sende en SMS, så ringer jeg deg opp straks jeg har mulighet.

Ønsker du å ta kontakt, gjør det med Morten fulgt av @hudya.no.

Vi snakkes!

Pål Lauvrak

Konseptutvikling i Hudya

Bosted: Outside Oslo

Familie: Kone og tre barn

Utdannelse: Har studert på Norges Handelshøyskole i Bergen og på Copenhagen Business School. Mye har skjedd siden jeg fullførte mine studier. I dag tilegner jeg meg ny kunnskap ved å studere innovative virksomheter som Airbnb og Uber.

Mobilnummer: 21055653

Hei,

Mitt navn er Pål og jeg arbeider med konseptutvikling i Hudya. Min jobb er å utvikle Hudyas produkter og stadig gjøre de enklere, tydligere og bedre for deg som kunde. Takket være ny og spennende teknologi, er det i dag store muligheter for innovasjon i industrier hvor ting har vært gjort på samme måte i lang tid. Jeg søker alltid å utnytte dette til fordel for alle Hudyas kunder.

Når jeg ikke arbeider med Hudyas produkter er jeg sammen med min familie. Jeg liker svært godt å trene og være aktiv, enten det er på treningssenteret eller som fotballtrener på mine barns fotballag.

Det som gjør Hudya så unikt er at vi utvikler våre produkter i samarbeid med deg som kunde. Jeg håper derfor at du ønsker å være involvert i utviklingen og at du tar kontakt dersom du har forslag til hvordan vi kan gjøre Hudya enda bedre. Har du noen tanker om dette er det bare å slå på tråden!

Ønsker du å ta kontakt, gjør det med Pal fulgt av @hudya.no.

Håper vi høres snart!

 

Børge Leknes

Hudyas administrerende direktør

Bosted: Oslo

Familie: Kone og to barn

Utdannelse: Har studert økonomi på BI i Oslo og komplementert det med delstudier i senere tid for å holde meg oppdatert.

Mobilnummer: 21055651

Hei,

Mitt navn er Børge og jeg er sjefen for Hudya. Min jobb er å få alle brikkene til å falle på plass, slik at vi virkelig lykkes med å levere produkter av høy kvalitet med rettferdige vilkår og lave priser. Jeg liker godt utfordringer og elsker å ta opp kampen mot alle som sier «det er umulig» (og helst bevise de at det ikke er det). Ambisjonen med Hudya er å skape en ny og mer rettferdig standard i gamle, veletablerte bransjer. Vårt mål er ganske enkelt å gjøre det umulige mulig, hvilket passer meg svært godt!

På fritiden tilbringer jeg mye tid sammen med min kone Bente og våre to barn. Da både Bente og jeg arbeider mye er det viktig for oss å planlegge hverdagen på en god måte. Jeg er svært interessert i ski og elsker pudder. Om sommeren strever jeg etter å bruke mest mulig tid i eller på vannet.

Vi i Hudya har som mål å utvikle våre produkter sammen med deg som kunde, så jeg ønsker gjerne å høre hva du syns om oss. Både ris og ros tas imot med stor takk! Det er selvfølgelig alltid hyggelig med ros, men jeg ønsker gjerne å høre hva som ikke fungerer optimalt også. Du kan ringe meg når som helst, og hvis jeg mot formodning ikke svarer er det bare å sende en SMS eller skrive til meg på Facebook.

Ønsker du å ta kontakt, gjør det med Borge fulgt av @hudya.no.

Ha det fint!

Greger Teigre Wedel

Teknisk utvikling på Hudya

Bosted: Oslo

Familie: Kone og tre barn

Utdannelse: Har studert datavitenskap, psykologi og ledelse i Trondheim, Oslo og USA.

Mobilnummer: 21055652

Hei,

Jeg er Hudyas offisielle nerd og arbeider med å få vår teknologi til å fungere så godt som mulig. Vår ambisjon er å revolusjonere gamle bransjer som har havnet bakpå i den digitale utviklingen, hvilket er utrolig spennende! Det faktum at vi jobber sammen med deg som kunde er noe jeg virkelig setter pris på, da jeg selv har sett meg lei på virksomheter som utelukkende ønsker å melke sine kunder for penger. Jeg brenner for å gjøre Hudya til en leverandør som forstår dine behov, leverer det du ønsker, og som du har 100% tillit til.

På fritiden er jeg en stor nerd som blant annet driver en blogg hvor jeg skriver om mine forskjellige prosjekter. Jeg tilbringer også mye tid sammen med min familie, og da gjerne ute i naturen.

Har du ideer eller forslag til hvordan vi kan gjøre den digitale kundeopplevelsen på Hudya enda bedre? Eller klassifiserer du deg selv som en nerd også og ønsker å diskutere spennende prosjekter? Ring meg gjerne!

Ønsker du å ta kontakt, gjør det med Greger fulgt av @hudya.no.

Vi snakkes!

Niclas Öst

Hudyas Country Manager, Sverige

Bosted: Utenfor Stockholm

Familie: Samboer og 3 barn

Utdannelse: Har studert økonomi og har senere bygget på med studier innen ledelse og innovasjon ved London Business School og Handelshögskolan i Stockholm.

Mobilnummer: +46844686576

Hei!

Jeg heter Niclas og er ansvarlig for Hudyas virksomhet i Sverige. Målet mitt er å utvikle gode og rimelige tjenester som passer dine behov. Jeg trives med å skape en best mulig kundeopplevelse.

Når jeg ikke jobber tilbringer jeg gjerne tid sammen med samboeren min Anna og våre tre barn, aller helst på hytta vår i Sörmland. Jeg er også veldig interessert i idrett og liker å holde meg i aktivitet, så jeg tar meg gjerne en løpetur eller en runde på golfbanen når jeg har tid. Å reise står også høyt på listen over ting jeg liker å gjøre, men det har blitt litt nedprioritert så lenge barna har vært små.

Hos oss i Hudya er du som kunde alltid i fokus. Jeg vil derfor gjerne høre hvordan vi kan tilpasse våre tjenester så de blir enda bedre for deg. Hvis du som kunde har noen utfordringer, synspunkter eller ideer som du vil dele med oss, så kan du når som helst ringe eller maile meg på Niclas fulgt av @hudya.no. Jeg er interessert i alle henvendelser; stort og smått.

Jeg håper vi snakkes!

Med vennlig hilsen,
Niclas

Carsten Müller

Forretningsutviklingsdirektør (Hudya Group) og Administrerende direktør (Hudya Denmark)

Bosted: Copenhagen

Familie: Kone og to barn

Utdannelse: MBA fra AVT Business School, GMP og AMP fra Harvard Business School, samt executive-programmer fra London Business School og The Wharton School.

Mobilnummer: +4570701540

Hei!

Mitt navn er Carsten, og jeg jobber med den generelle forretningsmessige utviklingen av Hudya, noe som innebærer en lang rekke forskjellige oppgaver. Jeg jobber for eksempel med strategi, etablering av partnerskap, prosesser og salg. I tillegg til det, har jeg ansvaret for Hudyas aktiviteter på det danske markedet.

Jeg synes det er ekstremt spennende å være med på å tilby hverdagstjenester til både private og bedrifter på en langt mer moderne og kunderettet måte enn tilfellet er på markedet i dag. De digitale mulighetene er enorme, og kombinasjonen med våre callsentre gir oss fantastiske muligheter til å tilby service til kundene våre på en relevant, nærværende og effektiv måte.

Når jeg tar en pause fra arbeidet med Hudya, trener jeg karate og tilbringer tid med familie og venner.

Hvis du har noen idéer til hvordan vi kan utvikle oss videre, så ring meg eller skriv en mail til Carsten etterfulgt av hudya.dk. Det kan også være at du ønsker å jobbe hos oss eller samarbeide med oss. Uansett hva, så er du velkommen til å ta kontakt. Vi snakkes!

Jan Gapinski

Operational Excellence i Hudya

Bosted: Stockholm

Familie: Samboer

Utdannelse: Studerte elektronikk/data ved Tekniska Högskolan i Lund og ved Stockholm Universititet.

Mobilnummer: +46708425292

Hei!

På samme måte som mine kolleger drives jeg av innovasjon som gjør hverdagen enklere og mer rettferdig for deg som kunde, men også for våre medarbeidere som arbeider fokusert med å levere den beste opplevelsen i kontakt med deg. Mitt fokusområde i Hudya er å omsette innovasjonen og lærdommer (vi ikke bare ønsker – vi trenger feedback!) i noe som du som kunde opplever som et hyggelig møte med oss der alt bare skal fungere. Vi kaller det Operational Excellence – hvor vi hver dag vil være hakket bedre enn i går.

På fritiden er min samboer Ulrika og jeg ofte ved sommerhuset eller på vannet. Ellers reiser vi gjerne, ofte kombinert med skikjøring eller dykking. Jeg må erkjenne at jeg også, som en arv fra min start up-bakgrunn, bruker fritiden til å følge ivrig med på teknologiske trender og hvordan det på sikt kan omsettes i noe praktisk, som f. eks. hvordan VR og AR kan påvirke kundemøter i fremtiden (ja, jeg hare en Oculus Rift).

Som sagt, vi ønsker feedback for at vi i Hudya skal bidra til å forenkle din hverdag med våre tjenester. Send Jan fulgt av hudya.se.

John Bjørnsen

Midlertidig CFO i Hudya

Bosted: Oslo

Familie: Kone

Utdannelse: Har studert industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU og UCSD. Har også utdanning fra Forsvaret gjennom marinejegerkommandoen.

Mobilnummer: +4792409060

Hei!

Jeg er økonomidirektør i Hudya og arbeider primært med finansiering av våre aktiviteter og oppkjøp. Min vei inn til Hudya var både som kunde og som aksjonær igjennom Adolfsen Group, der jeg følger opp enkelte av gruppens investeringer gjennom aktivt eierskap. Etter å ha erfart Hudya fra både et kundeperspektiv og et aksjonærperspektiv så jeg potensialet til Hudya og ønsket, på vegne av Adolfsen Group, å gå mer inn i driften og supportere der det var mulig. Jeg er frelst og ser frem til å  jobbe med å spre budskapet til Hudya og å gi transparens i et ellers lite transparent marked.

Fritiden bruker jeg sammen min kone, Nanna, der vi liker å være aktive til skogs og fjells. Lek og moro igjennom ishockey, fotball, squash, tennis er også høyt på prioriteringslisten.

Kontakt meg ved å sende John etterfulgt av hudya.no.

Contributors