Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden vår. Du aksepterer vår bruk av cookies ved å klikke OK

Vi søker en dyktig dataforsker på deltid

Hudya søker en dyktig dataforsker (Data Scientist) på deltid for å løse våre ulike dataanalytiske utfordringer. Vi trenger hjelp til å samle inn store datavolum fra ulike kilder, analysere og tolke disse, identifisere og foreslå forbedringer av tjenestene våre, samt å finne løsninger på utfordringene våre, og forbedre kundeopplevelsen og de kommersielle resultatene våre oså vi når våre forretningsmessige mål.

For å lykkes i denne stillingen bør du ha et eksepsjonelt godt hode for statistikk og matematikk, og være dyktig på å skrive algoritmer. Vi ønsker oss en utholdende og systematisk kandidat som har utmerkede analytiske, problemløsende og kreative evner, og deler vårt mål om å skape en eksepsjonell kundeopplevelse.

Arbeidsoppgaver

 • Samle inn og tolke data
 • Automatisere og integrere prosesser
 • Valg av forskningsmetoder for å løse dataanalytiske utfordringer
 • Utvikle komplekse matematiske modeller som integrerer forretningsregler og -krav
 • Skape modeller for maskinlæring
 • Dialog og møter med produkt- og tekniske team for å forstå strategi og identifisere forbedringer av produkter og prosesser
 • Videreformidle komplekse ideer muntlig og visuelt på en forståelig måte for ikke-tekniske interessenter

Ønskede kvalifikasjoner

 • Du er i gang med en MSc eller PhD i matematikk eller statistikk
 • Avansert dybdeinteresse for maskinlæring og programmering
 • Erfaring med datavisualiseringsverktøy
 • Erfaring med dataspørrespråk og statistisk og matematisk software.
 • Gode ferdigheter i å skrive algoritmer
 • Utmerket forståelse av statistikk, multi-variable kalkyler og linjær algebra
 • Erfaring fra finanssektoren er en fordel
 • Meget dyktig kommunikatør

 

Vi tilbyr:

Hos oss i Hudya venter en nyopprettet stilling hvor du får varierte oppgaver, mye ansvar og mulighet til å påvirke arbeidsoppgavene dine. Vi kan friste med hyggelige kolleger og en avslappet omgangstone. Vi holder til i fine lokaler på Solli Plass i Oslo. Lønn etter kvalifikasjoner.

Spørsmål? Stillingen rapporterer til Christoffer Kleppen. Han kan kontaktes ved spørsmål om stillingen på tlf. 470 35 564.

Slik søker du: CV og søknad sendes til Majken Svorstøl på majken@hudya.no.

Søknadsfrist: 24. april.

Oppstart: Snarest mulig

Om Hudya

 

Hudya Group AS er et fremtidsrettet, nordisk konsern som ble stiftet i 2016, og består i dag av 27 selskaper i Norge, Sverige og Danmark. Vi sparer kundene våre for tid og penger, og har bygget en unik, digital plattform hvor vi har samlet tjenester både privatpersoner og bedrifter har behov for, på ett sted.
I dag tilbyr vi mobil, strøm, forsikring og refinansiering til ærlige vilkår og priser. Vi har internasjonale ambisjoner, og jobber mot å skape og distribuere tjenester til en lav kostnad over hele verden, med oppstart i Skandinavia.